PRATITE NAS:

+381 011 244 31 82
Top

ČIGOTA DOO je osnovana 23. decembra 1999.

Nalazimo se u srcu Beograda , na Vračaru, u ulici Svetog Save 43, preko puta Hrama Svetog Save. Čigota DOO je sastavljena iz dve celine:Agencija Čigota u Beogradu i prodavnica – Čigota shop u okviru Specijalne bolnice “Čigota” na Zlatiboru.

Želja nam je da svim našim starim i novim gostima omogućimo da na što lakši i brži način, se informišu, rezervišu smeštaj i otputuju na Zlatibor i druge destinacije u zemnlji i inostranstvu.

Prepoznati smo i kao agencija lider za zdravstveni turizam.

Prevashodna delatnost Agencije Čigota je turistička, pa shodno tome organizujemo kako pojedinačne tako i grupne boravke u našem hotelu na Zlatiboru. U ponudi našeg hotela je polupansion, “Čigota” program za mršavljenje, “Čigotica”program za decu uzrasta od 12 do 18 godina, program za penzionere na bazi medicinskog aranžmana.

Dugi niz godina organizujemo seminare , kongrese , tim bildinge . Imamo saradnju sa velikim brojem sindikata koji svoje radnike šalju na zdravstveno-rekreativni odmor na Zlatibor. Sarađujemo i sa ostalim hotelima na Zlatiboru i širom Srbije.

Sarađujemo sa vodećim turističkim agencijama u Srbiji tako da možete rezervisati aranžmane i avio karte za ceo svet.

Čigota shop-prodavnica se nalazi u okviru hotela Čigota na Zlatiboru, ima širok asortiman Čigota proizvoda: kozmetike, čaja, vode, Čigota kuvara , sportskeopreme sa logom Čigote, magneta, olovaka kačketa,kišobrana … Sve možete kupiti reko naše internet prodavnice ili u samom Shop-u.

Dođite i uverite se u našu efikasnost i kvalitet usluga i proizvoda koje vam nudimo.

Dobro došli !